Concours 2013

De Oirsbeekse  Dressuurdagen 2013

 

 

Het bestuur en leden van "PC en LRV De gele Ruiters" te Oirsbeek willen alle vrijwilligers, ringmeester en sponsoren  bedanken, want zonder hen was het organiseren van dit evenement niet mogelijk.

 

 

Klasse B paarden.  

Deze rubriek werd U aangeboden door Pro care face-body studio. Voor meer info over Pro care face-body studio klik op onderstaande  foto.

Klasse B paarden.

Deze rubriek werd U aangeboden door Jan Rensen Consultancy. Voor meer info over Jan Rensen Consultancy klik op onderstaande  foto.

 

Klasse L1 paarden.  

Deze rubriek werd U aangeboden door Fysiotherapie van der Zijden. Voor meer info over Fysiotherapie van der Zijden klik op onderstaande  foto.

 

Klasse L2 paarden. 

Deze rubriek werd U aangeboden door Kivit Staalbouw BV. Voor meer info over Kivit Staalbouw BV. klik op onderstaande  foto.

 

Klasse M1 paarden.  

Deze rubriek werd U aangeboden door Peter de Vor Makelaardij. Voor meer info over Peter de Vor Makelaardij klik op onderstaande  foto.

 

Klasse M2 paarden.  

Deze rubriek werd U aangeboden door Amora Stables Merkelbeek. Voor meer info over Amora Stables Merkelbeek klik op onderstaande  foto.

 

Klasse Z1 paarden.  

Deze rubriek werd U aangeboden door Ruitercentrum Daalderhof. Voor meer info over Ruitercentrum Daalderhof klik op onderstaande  foto

Klasse Z2 / ZZL paarden.  

Deze rubriek werd U aangeboden door Eussen aanhangwagens. Voor meer info over Eussen aanhangwagens klik op onderstaande  foto

De clinic van Coby van Baalen werd u aangeboden door VOF Schrijen-Hermans. Voor meer info over VOF Schrijen-Hermans klik op onderstaande  foto

 

Overige Sponsoren:

 

COBY EN MARLIES VAN BAALEN TE GAST TIJDENS DE OIRSBEEKSE DRESSUURDAGEN


Manege Daalderhof staat in het weekend van 23 en 24 november in het teken van de Oirsbeekse Dressuurdagen.
Het is al weer de 3e editie van dit evenement waarin ruitervereniging De Gele Ruiters en ruitercentrum Daalderhof de dressuursport willen promoten. De wedstrijden gelden als selectie voor het Limburgs indoorkampioenschap.
Zaterdag 23 november wordt om 17.00 uur gestart met de zwaarste dressuurklassen. Om 21.00 uur wordt de avond voortgezet met een ouderwets ruiterbal, in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw een traditie in de ruitersportwereld. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van discjockey Pieter van The DJ Company.
Zondag 24 november wordt al om 8.45 gestart met de overige dressuurklassen. De grote rijhal van Daalderhof maakt het mogelijk dat er op zondag in twee ringen tegelijkertijd wordt gereden.
Ook dit jaar kunnen de punten die de juryleden tijdens de proeven geven “live” gevolgd worden op schermen.

Dressuurpromotie
Tijdens de Oirsbeekse Dressuurdagen van de afgelopen jaren waren klinkende namen aanwezig om de dressuursport te promoten, zoals internationaal jurylid Jan Peeters, de internationale dressuurtrainer Bert Rutten, bondscoach Wim Ernes.
De Gele Ruiters hebben dit jaar niemand minder dan Coby en Marlies van Baalen bereid gevonden om een uiterst boeiende dressuurpromotie te verzorgen. Vanaf 15.00 uur komen in een ruim een uur durende demonstratie diverse facetten van de topdressuursport aan de orde, te weten:
Marlies van Baalen verzorgt de instructie tijdens het onderdeel “Op naar de top”, een clinic met een ponyamazone met aansluitend kür op muziek
Coby van Baalen verzorgt het commentaar in de onderdelen:
“twee vijfjarige elite merries in africhting”
“de Prix St George”, een clinic met een afsluitende kür
“Op naar de Grand Prix” met Marlies van Baalen in het zadel
De combinaties die tijdens de dressuurpromotie meerijden zijn allen verbonden aan Dressuurstal Van Baalen. Het betreft Daphne van Peperstraten, Lisanne Zoutendijk, Mara de Vries en Debora Pijpers.


Kortom: een boeiend dressuurweekend staat Oirsbeek te wachten.

De Gele Ruiters en Daalderhof heten u van harte welkom. De entree tijdens het hele evenement is gratis.